luni, 18 februarie 2008

My Illusion...

Cum vi-i se pare sentimentul de a trai permanent intre fetze false care afiseaza un zambet doar pentru a castiga empatie...Teribil...Ingrozitor ...si ma rog...toate adjectivele urate posibile pentru a descrie acest act. Nu vreau sa filozofez ca am impresia ca ma invart intr-un neant in care toate cuvintele zboara fara ca cineva, chiar daca le asculta, sa le perceapa in modul in care vreau eu...si pacat caci acuma incepe sa vorbeasca egoismul din mine. Pe langa minciuna si prefacatoria care este la tot pasul si de care sunt scarbita si evit sa mai vorbesc... acuma vreau sa ma intreb sau vreau sa va intreb pe voi daca a avut vreodata sentimentul ca o persoana isi construieste orgoliul, mandria si pur si simplu se hraneste din setea de a fii superior tie, si celorlalti prin cuvintele si faptele de 2 bani pe care le spune sau le face. Pacat ca minciuna asta are picioare scurte ....sau pardon ...ferice noua care realizam! Pacat ca zambetele false defapt ascund multe...si cel mai pacat probabil pentru voi ca toate intr-un final sunt scoase la iveala si dezvaluie multe. Cateodata stau si ma intreb daca inteligenta unui om are de a face cu caracterul acestuia!?!? Nu inteligenta nativa, ci cea pe care o dobandesti pe parcursul vietii. Dupa mine si aceasta inteligenta poate spune multe. Fiecare din noi avem defecte...dar fiecare are puterea sa le ascunda intr-un mod mai bun sau mai prost, tocmai folosind ceea ce are in cap. Mi-i se pare atat de trist si atat de dezolant sa vad ca perefctiunea defapt nu e...iar eu sunt inconjurata de oameni inteligenti dar fara puterea de a ascunde ...ceea ce gandesc. Pare amuzant...dar asta e realitatea! Sinceritate nu exista ...minciuna e in floare iar interesul e campion ...pacat ca lipseste rafinamentul si puterea de control, asupra carora primeaza vulgaritatea!

3 comentarii:

oanaa spunea...

dar fete( cu virgula sub :)) false sunt peste tot! mai greu este sa dai peste cele mai putin false.pt ca eu asa le clasez.si da : NU cred ca exista perfectiune, pt ca daca exista at se ascunde ff bine.

Anonim spunea...

oameni care au impresia ca sunt inteligenti si vor sa dea aceasta impresie cu tot dinadinsul vei cunoaste cu duiumul... si iti vei da seama de ei de la 5 poste, pentru ca oamenii care sunt cu adevarat destepti sunt modesti si pur si simplu emana inteligenta.
de aceea pentru mine inteligenta vine mana in mana cu intelepciunea.

Anonim spunea...

Trebuie insa sa recunoastem ca imperfectiunea este cea care nuanteaza viata(nuante care pot varia de la negru la roz); putem sa ne jucam cu aceste nuante, le putem alege pe cele vii sau putem deveni noi insine daltonisti...tot ce incerc sa spun este ca inteligenta dobandita de-a lungul vietii este de fapt capacitatea de a lupta pentru fericire si implinire!